lauantai 6. joulukuuta 2008

Käsityökalenteri 2009

Tässä nyt olisi kalenteri ensi vuodelle! Täynnä kivoja käsityöohjeita. Idea käsityöaiheiseen kalenteriin tuli kyllä viime tipassa ja sen kanssa tulikin suuri kiire :) Aivan tosi isona apuna valokuvissa sekä kalenterin kokoamisessa oli jälleen kerran Lasse :) KIITOS! Merjalle ja Eilalle iso kiitos ohjeista.

Kalentereita löytyy verkkokaupasta! sekä liikkeistä.. Käykää tutustumassa tarkemmin!

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tämä tyttö lähtee Jyväskylästä maaseudun rauhaan Saarijärvelle hetkeksi.

-elli-







keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Valkeaa..

Koska se lumi nyt meni ja suli pois, niin tässä tulee jotain valkeaa.
Huivi on valmistunut jo aikaa sitten, mutta nyt vasta ehdin kaikelta kiireeltä sen tänne laittamaan. Kuvia taas avukseni otti Lasse Kiitos :). Kuvan huivissa on käytetty kitten mohair lankaa sekä Garnstudion Cotton viskose lankaa. Ja aivan helmineuleella kutaisin.







Lähiviikot ovatkin menneet aikamoisessa tohinassa ja kiireessä, emmekä ole ehtineet paljon blogia päivittelmään. Toivon mukaan tämä pikkuhiljaa tästä jälleen rauhoittuu ja korjaantuu tämäkin asia :)

Viime viikonloppuna olimme toisaan jouluisilla markkinoilla. Oli mukava reissu. Paljon ihmisiä. Ensiviikonloppuna olisi edessä Suolahden Wanhalla asemalla pidettävä tapahtuma. Tapahtumassa on paljon käsityöläisiä mukana sekä vanhan ajan kahvila. Mukava viikonloppu varmasti tulossa!

Jokunen viikko sitten olimme myös mukana Tampereen käsityömessuilla. Meitä olikin yksi bussilastillinen naisia sekä 2 miestä! Itseasisassa allekirjoittanut ei itse päässyt edes penkille istumaan kun tunnelma oli niin tiivisi. Mutta mukava oli istua portailla ja viihdyttää linja-autonkuljettajaa (en tiedä onko hän aivan samaa mieltä.. haha, ei ainakaan antanut minun testata linja-autolla ajamista). Reissu oli mukava. Messuilla näki taas monenlaista. Paljon hienoja käsitöitä ja ideoita!

Lisää päivityksiä tulossa piakkoin. Täytynee ottaa muutama kuva silkkivillan ikiomasta käsityökalenterista 2009! Mutta jos lukijan kiinnostus herää niin sitä saa käydä ihailemassa ja ostamassakin liikkeistämme!

Mukavaa joulun odotusta kaikille :)

-elina-