sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Kylläpä eilinen vapaapäivä teki terää! Aamusta pyörähdin Sumiaisten leirintäalueella katsomassa miten kasvivärjäyskurssi pääsi alkuun. Keli oli hieman huolestuttava mutta aika pienillä kastumisilla osallistujat lopulta pääsivät. Hienoja värejä olivat naiset saaneet!

Pikainen käynti kotona, ystävä mukaan ja toiseen päähän puolkuntaa penkomaan vanhan kartanon vintin aarteita! Tavoitteena oli löytää jotain somistustarpeita liikkeisiin, ja mahdollisesti kalusteitakin. Käynti kannatti - varsinaisia kalusteita ei löytynyt mutta pitkään haaveilemani teline kangaspuiden rimoille ja varvoille löytyi vanerisen tynnyrin muodossa. Muutama metri käsin kudottua pellavakangasta, liitutaulu, kori ja merkillinen emaliesine, sekä kaksi kukkalaatikkoa tarttuivat myös mukaan. Merkillinen emaliesine paljastui iäkkäämmän rouvan muistellessa ikiaikaiseksi peräruiskekannuksi! Kannu päätynee Jyväskylän liikkeeseen puikkotelineeksi tms - tervemenoa ihailemaan sitä sinne :)

Loppupäivä meni oikeesti huilatessa, niinkuin pitääkin.

Sunnuntain vietin Spektrissä - vaihtelu virkistää!! Aina yhtä lailla ilahduttaa kun joku asiakas tutustuu Steppiin ensimmäistä kertaa. Ensin ihmetys, epäusko, kiinnostus, ja viimein : pakko kokeilla! Ja sitten se mukava hetki kun asiakas tulee toisen kerran hakemaan lankaa lisää :D

Kylppäriremontti edistyy. Kaakelit on poistettu, seuraavasta vaiheesta ei tietoa. Naisväelle rakennettu pihabudoaari toimii, joskin on viileähkö. Pyykkikonekin on asettunut verannalle sopuisasti ja työskentelee jo ahkerasti huovutuskokeilujen kimpussa :)

-Sirkku-

2 kommenttia:

tiiu kirjoitti...

Hei linkit sivussa eivät pelaa kuin teidän nettikauppaan. Vikana on todennäköisesti virhe osoitteessa. Itse ajattelin kanssa ehtiä samaan kirppari meinintiin mutta enpä sitten kerinnyt. Kiva, että teit löytöjä.

Silkkivilla kirjoitti...

Moi!
Kiitos kun ilmoitit - nyt pitäis toimia! Ja kannattaa käydäkin katsomassa :)