perjantai 4. heinäkuuta 2008

Nonniin! Rohkenimpa minäkin tutustumaan blogien ihmeelliseen maailmaan. Niin kuin ystäville ja tutuille on varmasti tullutkin jo selväksi, tietokonehommat eivät oikein ole minun heiniä... Mutta kuluneen talven ja kevään aikana olen suorastaan ylittänyt itseni! Olen oppinut niin paljon uutta, että taatusti jotain vanhaa (ja tärkeää?) on poistunut omalta kovalevyltäni.

Tämä viikko on mennyt viikonlopun kesätapahtumasta toipuessa. Keli suosi meitä käsityöläisiä kaikesta huolimatta, ja ihanan iloisia ihmisiä oli liikkeellä paljon. Tänään me järjestäjät pidimme loppupalaveria tapahtumasta ja jotenkin juttu vaan lipsui jo kovasti tulevaan Wanhan Aseman Joulu-tapahtuman järjestelyihin... Kummasti sitä virtaa löytyy vaikka viikonloppuna oli jo paukut aika vähissä. Aika koville on ottanut myös liikkeen laajentumiset kevään aikana, mutta nyt olemme päässeet jotakuinkin seesteiseen vaiheeseen. KUNNES taas keksitään jotain uutta projektia - me kun ollaan Ellin kanssa aika kovia tyttöjä keksimään kaikkee kivaa!

Tänään on jäänyt puikot laatikkoon - Lima-kokeilut odottaa huovutusta. Odottaa vielä hetken koska isäntä päätti aloittaa kylppäriremontin tänään ja pyykkikone asustaa nyt verannalla :)

-Sirkku-

2 kommenttia:

tiiu kirjoitti...

Hienoa Sirkku, eihän se ollut edes vaikeaa, vai mitä? Nyt sitten saat huomata, että kun annoit pikkusormen niin se vie koko käden.

Silkkivilla kirjoitti...

No ei... Vanhalla vaan tuo kynnyksen ylittäminen kestää aina vaan kauemmin uusissa asioissa :)