maanantai 21. heinäkuuta 2008

Sadepäivän terveisiä!

Vettä sataa ropisee... Varmaan menee tämä päivä ihan sisätiloissa koneella naputellen ja neuloen. Eipä haittaa kun ei ole mitään ulkosuunnitelmia ja sisälläkin on kaikenlaista puuhaa.

Viikonloppuna olimme siellä Muuramessa antiikki ja perinne markkinoilla. Oli mukava tapahtuma. Ihmisiä oli paljon. Tarjolla oli makkaraa ja muurinpohja lettuja. Tutustuimme Keski-Suomalaisiin kädentaitajiin ja vietimme mukavaa aikaa. Pääsimme myös opastamaan ihmisiä neuleharpun käytössä, koukkamisessa, haarukkapitsissä, neulahuovutuksessa ja muussa :) Ihmiset olivat innostuneita ja kiinnostuneita. Sää myös salli meitä. Lauantaina aurinko paistoi ja sunnuntainakin oli hyvä ilma, iltapäivällä vasta noin 15.00 aikaan alkoi satelemaan vettä, mutta se ei paljoa haitannut kun oltiin jo niin pitkälle päästy. Paljon ehdin myös tekemään huiviani mustasta Evitasta, toivon mukaan saan sen pian valmiiksi ja saan kuviakin tänne blogiin. Aloitin myös Dropsin alpakasta huivia haarukkapitsillä.

Naapurissamme oli Harjun paperin naiset. Mukavia ihmisiä ja varmasti tulemme tekemään yhteistyötä heidän kanssaan ja muidenkin yliopistonkadun yrittäjien kanssa. Hieman on jo idean poikasta ilmoilla jonkinlaisesta yhteistapahtumasta.

Tässä linkki heidän sivuilleen http://www.harjunpaperi.fi/
Aivan ihania kortteja :D

Olen löytänyt kuunnelmat elämääni. Eilen illalla kuuntelin Forest Camp:ia vanhoilta kunnon c-kaseteilta ja virkkailin jälleen heijastinkukkasia :) Taidan jatkaa projektia tänään!

-elli-

p.s. kuvassa sirkku Muuramessa viikonloppuna

1 kommentti:

Enna kirjoitti...

Oi, Harjun Paperin mustavalkokorttivalikoima näyttää kerrassaan houkuttelevalta! :)