maanantai 28. heinäkuuta 2008


Viikonloppu hujahti taas töiden merkeissä. Spektrissä oli aika lailla väkeä liikkeellä, osittain kiitos siitä tivolille joka ilahdutti meitä kauppakeskuksen pihassa. Aikaa jäi kuitenkin myös neulomiselle :) Nyt on taas pienen tauon jälkeen vuorossa heijastinpipot - niitä kun on niin mukava ja rentouttava tehdä välipalana muiden hommien lomassa! Tässä muutamia kokeiluja eri langoista (Iceland, Inka, Kitten+Smart ja Cool Flamme), ja erilaisilla pinnoilla. Ylempi kuva on otettu ilman salamaa.

Sain myös Lima-kokeiluja eteenpäin. Tossuista tuli hyvät, mielestäni kokokin osui kohdalleen. Nyt työn alla on lapaset, saas nähdä miten niiden kanssa käy!


Tässä vielä kuva tossuista ennen huovutusta: koko sama kuin harmaissa vauvan tossuissa.


Palatakseni vielä siihen neulehoroskooppiin: se on NIIN totta! Härkä - osui ja uppos! Perhe voi todistaa...

Kylppäriremontti on ollut toista viikkoa huilingissa koska isännältä loppui loma ja työt on nyt matkan takana. Seinät on laatoitettu, ja toivorikkaana isäntä kysyi soittaessaan jotta josko joku olisi käynyt laatoittamassa lattian.... Projekti jatkunee parin viikon päästä, siihen asti nautimme edelleen ulkosuihkun raikkaudesta. Hienossa sisustuslehdessä muuten esiteltiin "upea pihasuihku" - hinta n. 900€. Meillä on yhtä hieno (0€) joten heti jutun luettuani tuntui oikein trendikkäältä :D

Tätä lukiessanne - ja etenkin katsellessanne kuvia olette todistamassa uuden aikakauden alkua ja suurta ihmettä: Olen laittanut nyt ensimmäistä kertaa eläessäni kuvia nettiin, ja aivan itse (meni vaan n. tunti...). Siis ilman teinien apua!! Muistankohan vielä seuraavalla kerralla.. ???

-Sirkku-

4 kommenttia:

Silkkivilla kirjoitti...

olen suunnattoman ylpeä. Ihan varmasti osaat seuraavallakin kerralla :)
-elli-

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos! Saitkin kunnian olla ensimmäinen kommentoija, ehkä jopa ensimmäinen vierailija!

Vielä olisi kovasti töitä ton blogin kanssa, kamalasti kaikkea pitäisi lisätä. Ehkä tänään edistyn jo vähän.. Mulla on toinenkin blogi, "pääblogi", joten katsotaan miten homma etenee :)

Anonyymi kirjoitti...

Käytkö laittamassa osoitetietosi mun sähköpostiin niin saat sitten jossain vaiheessa oman "lahjasi" :)

Anonyymi kirjoitti...

En saanu lähetettyä mailia antamaasi osoitteeseen. Mun maili on ressukka86@luukku.com eli osoitetiedot sinne :) Pitää alkaakin tutkailemaan sun blogia ihan kunnolla, etä tiedän tehdä sun tyylisen "lahjan" :)