keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Tervetuloa Naisten Iltaan!

Naisten Ilta lähestyy! Pe 29.10. saapuu vieraaksemme mm. Kashmir Arts - maahantuoja jolla on valikoimissaan erilaisia eko- ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja lankoja. Lisäksi paikalle saapuu muitakin tuote-esittelijöitä. Kashmir Arts on paikalla myös lauantaina 10 - 15.

Liikkeessä on esillä syksyn uudet langat ja mallit ohjeineen, ja luonnollisesti myös hyviä tarjouksia :)

Naisten illan järjestelyt ovat vieneet odotettua enemmän aikaa, etenkin ohjeiden kirjoittaminen. Ohjeista otan mielelläni palautetta vastaan vastaisuuden varalle! Sitä kun yön pimeinä hetkinä naputtelee, laskee silmukoita ja yrittää saada selvää omista muistiinpanoista niin ei aina voi olla varma ettei virheitä pujahda sekaan... Joten anteeksi etukäteen jos niitä löytyy - heti vaan postia minulle!

Tiesittekö, että nyt on Reilun Kaupan viikko :D Viikon kunniaksi laitoimme tarjoukseen myös Reilun Kaupan   langat, eli kaikki Manos Del Uruguay- valmistajan valikoimissamme olevat tuotteet.

Naisten Ilta siis perjantaina 29.10. alkaen klo 18. (-20.30) Kauppakeskus Spektrissä, Hirvaskankaalla.


Malleja on tehty runsaasti, osa uutuuslangoista ja osa vanhoista tutuista. Saumaton jakkukin on VALMIS :D Koville otti, ja vielä ottaa kovemmalle kun huomenna on sen ohjeen kirjoittamisen vuoro.. Ohjeesta tullee ns. ohjeellinen koska kokoa on helppo muuttaa itselle sopivaksi vain mittaamalla oma vartalon leveys olkapäästä toiseen. Tässä pari kuvaa ensi hätään.

.

 Lankana Sivi Silk, 75% merinovillaa ja 25% silkkiä. Menekki n. 300g.


Naisten Illan jälkeen alamme valmistelemaan liikkeen muuttoa käytävän toiselle puolelle. Vähän äksöniä kun ei tätä muuten olis ;D  Messu- ja markkinakausi alkaa myös viikon päästä ja ensimmäisenä suuntaamme Kuopioon Savolaisten Suurmarkkinoille!  Eli Kuopiolaiset ja lähistöltä olevat - reilun viikon päästä tavataan markkinoilla :) 


-Sirkku-

Ei kommentteja: