perjantai 27. elokuuta 2010

Syksy näyttää ensimmäisiä merkkejään. Tekee mieli jo siirtyä vähän paksumpiin lankoihin! Lace-huivi on melkein valmis, muutamaa kierrosta vailla - huh. Saumaton jakku nro 2 on hihoja vailla, nyt näyttää jo paremmalta!

Viimeiset pari viikkoa on järjestelty liikettä uuteen uskoon. Onnistupa on nyt ihan uudessa kuosissa, ja liikkeen puolikin alkaa olla valmis syksyä varten. Uutuuslankoja ja muita tuotteita tulee viikottain ja tilaa olis niillekin löydettävä.. Langat on vaihdellut paikkojaan vauhdilla, tuskin itsekään enää muistetaan missä mikin on :)

Onnistupaan saatiin mahtumaan lisää hyllyjä = lisää lankoja :D


Ja kudontatyöt odottavat edelleen tekijäänsä. Inspiraatio niihin antaa nyt odottaa itseään..

Olemme edelleen leikkineet leimasimilla. Uusi erä saapui alkuviikolla ja nyt niitä on saatavana myös verkkokaupasta.

Kokeiluja tiskirättiin kankaanpainoväreillä:


Ja puulaatikkoon akryyliväreillä:
Huomenna vielä viimeinen rutistus lankojen järjestelyssä ja sitten alkaakin syksyn messu- ja markkinaviikonloppujen suunnittelu. Ensimmäisenä on vuorossa Mämmen messut 4.9. Meille ensimmäinen kerta kun osallistutaan - kivaa!! Tampereen Kädentaidot-messuille järjestämme perinteisen retken su 21.11. Paikkoja voi varata liikkeestä tai myöhemmin verkkokaupan kautta.

Muutama kurssikin on saatu mahdutettua joukkoon: 16.10. skräppäyksen peruskurssit (2 kpl) ja 4.11. Kauniit paketit-paketointikurssi. Korttikurssin päivämäärä on vielä auki mutta selvinnee lähiaikoina. Tarkemmat tiedot ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät Silkkivillan verkkokaupasta kohdasta kurssit.

Nyt hetki lepoa ja huomenna taas lankojen kimppuun. Steppiä olis tulossa n. 10 kg, mutta jos ei ihan vielä huomenna :)

-Sirkku2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi olisin halunnut paketointkurssille mutta minulla on silloin juuri kuviskurssi :/

Anonyymi kirjoitti...

Kurssista tulee vasmasti kiva. Sen vetää Eija Pikkusiskosta, ja siellähän on tunnetusti maakunnan näteimmät paketit :D Ja tosiaan tulloo tositarpeeseen ainakin minulle!