lauantai 24. heinäkuuta 2010

Ihana viileys!

Nyt on hyvä. Pitkä hellejakso alkoi viedä mehut aivan kokonaan. Töitä kuitenkin olis jaksettava tehdä, loma odottaa sitten joskus tuonnempana..

Saumaton jakku meni pyrstölleen joten siitä ei parane kuvaa laittaa ennenkuin tilanne on hallussa. Korjaussuunnitelma on tehty, mutta toteutus saa nyt odottaa hetken. Aina tulee uusia ideoita, ja ihan tarpeitakin tehdä uusia töitä. Mallineuleet langoista ovat nyt ajan tasalla, mutta kohta alkaa taas kiireet niiden kanssa kun syksyn uutuudet alkavat laskeutua liikkeen hyllyille.
Pellavakangas sentään on jo jollain mallilla, tosin sitä olis vielä n. 13m kudottavana....ei ketään kiinnostaisi..?? Kangas on nopeaa kutoa, mutta minä kun olen tällainen impulsiivinen (?) ja pompin työstä neljänteen ihan sujuvasti omantunnontuskia tuntematta :D


Nyt huomion kohteena ovat olleet uudet ihanat puuleimasimet! Leimasimet kaiverretaan käsin, ja sopivat kankaan, puun ja paperin painamiseen. Leimasimet valmistetaan Intiassa, valvotuissa olosuhteissa, eli näiden valmistuksessa ei lapsityövoimaa käytetä! Koe-erä otti ja läks pikavauhtia, mutta lisää saadaan pian :) Pakko oli kokeilla heti itsekin, ja "uhriksi" joutui vanha tylsä hame.


Malleja on saatavana runsaasti, tässä vain murto-osa. Materiaaleina on tiikki- ja seesampuut. Pestään haalealla vedellä pehmeällä hammasharjalla. Nämä eivät vielä ole verkkokaupassa, mutta kunhan uusi erä tulee niin sitten löytyvät sieltäkin :)


Blueberry junnaa paikoillaan, koskemattomana. Helle + mohairlanka ei oikein sovi keskenään.. Mutta ohjetta työstän kyllä. Välipalana työn alla uusia heijastinneuleita :)


-Sirkku-
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täälläpä on päivitystä :) aina välistä käyn kurkkimassa.. Ihania nuo leimasimet!